Premiile speciale ale programului Agricover Premium

Respiră adânc. Meriți o pauză.

Premiile speciale ale programului Agricover Premium au fost alese pentru a-ți oferi experiențe și cadouri unice, care sa te facă să te simți cu adevărat special.

Optează pentru premiul care ți se potrivește! 

VACANȚĂ SEYCHELLES

9 nopți, 2 persoane (82.000 puncte)

Bilet Avion București – Seychelles și retur
Cazare la Kempinski Seychelles Resort 5*

Cu țărmurile alb orbitoare și recifele de corali hipnotice, Seychelles este o colecție perfectă de insule minuscule, cu climă tropicală, care găzduiesc unele dintre cele mai frumoase plaje și hoteluri exclusiviste din lume. Localizat în faimoasa Baie Lazare din sudul insulei Mahe, Kempinski Seychelles Resort oferă oaspeților săi o experiență unică a ospitalității în stilul Creole. Acest hotel de lux, cu vederea spre ocean, este adăpostit într-un golf izolat, amplasat la poalele unui lanț muntos magnific. Este refugiul perfect pentru romantici și se prezintă drept locația ideală pentru relaxare, prin gama sa de spa-uri fabuloase, multipremiate.

VACANȚĂ FILIPINE

7 nopți, 2 persoane (60.000 puncte)

Bilet Avion București – Caticlan și retur
Cazare la Shangri-La Boracay 5*

Votată una dintre cele mai bune insule pentru turism din lume, Boracay este un paradis unde oamenii din toată lumea vin să se relaxeze pe faimoasele plaje cu nisip fin și alb, să facă sporturi nautice sau să aibă o viață de noapte vibrantă. Shangri-La Boracay este un resort de lux, un paradis privat, înconjurat de frumusețea unică a apelor albastre, perfect limpezi, de pe plaja Puka Shell. Este sanctuarul ideal pentru relaxare pe plajă, în centrele spa, pentru plimbări cu catamaranul sau pentru a trăi mirifice apusuri de soare. 

Premii speciale - Ceasuri

Ceasul reprezintă atât o utilitate cât și o declarație de rafinament. Pentru că ambele sunt importante în egală masură, ne-am asociat cu Omega pentru a-ți prezenta două modele exclusiviste.

Ceas Zenith Defy Skyline

Carcasa oțel de 41 mm, rezistență la apă 10 ATM (44.550 puncte)

Din oțel inoxidabil, de culoare argintie, cu cadranul albastru sidef și geamul din cristal de safir, oferă oricărei zile eleganță. Cea de-a doua curea, din silicon, este oferită pentru a experimenta pe deplin interschimbabilitatea ceasului.

Ceas Omega Seamaster

Carcasa oțel de 42 mm, rezistență la apa 200m (33.480 puncte)

O bijuterie ce conferă eleganță și încredere purtătorului datorită brățării argintii din oțel inoxidabil, mecanismului mecanic, culoarea albastră a cadranului și geamului din hesalit cristal. Etanșeitate 200 metri.

Premii speciale - utile în activitățile de zi cu zi

Am încercat să adunăm la un loc o serie de produse premium care să aibă o utilitate ridicată în activitatea ta cotidiană. Am pus la un loc smatwatch-uri, telefoane, laptopuri și tablete, dar și mașini și ATV-uri. Alege și tu ceva care să fie pe placul tău.

ATV Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS '23

(83.360 puncte)

Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS 2023 este un ATV pe care îl puteți utiliza cu încredere atât pentru recreație pe traseele off road preferate, cât și pentru a duce la îndeplinire sarcini de muncă diversificate. Are o capacitate de remorcare de 567 kg., cu adevărat impresionantă. 

LAPTOP ULTRAPORTABIL

Lenovo Yoga Slim 7 ProX 14ARH7 cu procesor AMD Ryzen™ 7 6800HS Creator Edition (12.150 puncte)

Experimentați performanța pură cu o viteză revigorantă de la procesorul de ultimă generație și rămâneți deconectat cu o autonomie incredibila a bateriei. Aceasta este puterea procesoarelor AMD Ryzen™ seria 6000, cu tone de memorie și spațiu de stocare din belșug.

TELEFON Apple iPhone 14 Pro Max

256GB, 5G, Space Black (9.450 puncte)

Cu un design clasic, elegant și rezistent, care ascunde o tehnologie nouă pentru o autonomie mai bună a bateriei, filmări comparabile cu cele ale aparaturii profesionale cu modul cinematic și fotografii cu adevărat ieșite din comun, Iphone 14 Pro Max oferă o experiență unică utilizatorului.

TELEFON Samsung Galaxy S23

Ultra Dual SIM, 512GB, 12GB RAM, 5G, Phantom Black (8.910 puncte)

Maximizează-ți timpul liber cu cel mai puternic procesor de pe un smartphone Galaxy. Funcțiile îmbunătățite pe toată linia înseamnă că totul, de la jocuri la streaming, este optimizat și fără întreruperi - fără a epuiza bateria.

SMARTWATCH Apple Watch

8 GPS (3.375 puncte)

Apple Watch 8 GPS vine cu mai multe îmbunătățiri printre care se numără ecranul mai mare, încărcarea mai rapidă, cât și o durabilitate superioară, toate acestea fiind îmbinate cu funcționalitățile care fac mai ușoară menținerea unui stil de viață sănătos.

SMARTWATCH Samsung Galaxy Watch5 Pro

(2.565 puncte)

Samsung Galaxy Watch5 Pro vine cu mai multe îmbunătățiri printre care se numără și ecranul mai mare, încărcarea mai rapidă, cât și durabilitate superioară, toate acestea fiind îmbinate cu funcționalitățile care fac mult mai ușoară menținerea unui stil de viață sănătos.