Despre Agricover Premium

Știm cât de multă muncă și câte provocări trebuie să depășească un fermier de-a lungul unui an și, de aceea, pentru noi e important ca recompensa să fie pe măsura efortului: produsele noastre vin la pachet cu momente de relaxare, experiențe inedite și alte premii speciale cu adevărat.

Mecanismul programului Agricover Premium

Alege oricare dintre produsele individuale puse la dispoziție de Agricover, în funcție de cultura și nevoile tale. Poți opta pentru orice număr de produse pentru a acumula avantajele oferite în program. Perioada de desfășurare a programului este 03.01.2024 – 31.12.2024.

Achiziționează produsele individuale potrivite și primești atât un discount din valoarea totală a comenzii cât și puncte în programul Agricover Premium.

Discountul se aplică la prețul de listă în momentul efectuării plății, conform condițiilor din contract.

Acordarea premiilor

Avantajul punctelor Agricover Premium constă în oferirea unui număr de puncte pentru fiecare produs individual achiziționat. Cumulate, punctele asigură premii speciale, oferite de Agricover pe parcursul desfășurării programului. Premiile trebuie revendicate până la 31.01.2025. 

*Punctele aferente fiecărui produs individual, respectiv premiile speciale sunt prezentante în paginile site-ului, precum și în broșură.

Participanții la campanie trebuie să ia la cunoștință condițiile acestui program.